Never more

Александр Шутов 3
Never more, never more, never more;
always, always, always - forever!
It is not too clever forever - nevermore, nevermore, nevermore!
Never say nevermore ever!
But why you so need your headache always?
Why? For health of my soul, certainly!
2017-03-05