До Воскресiння

Оксана Майданська
Великий день скоро настане,               

Усі чекають з нетерпінням.

Ісус сьогодні ще у гробі темнім,

За нас лежить ввіддавши все.

За наший гріх людський він потерпів,

У різних муках важко побував,

Щоб люди жили добре й чесно,

І не було на світі різних сатанів.

Любов велика до народу й світу,

ХРИСТОС Воскресне і Вознесеться в небеса.

По правий бік свого Отця він сяде,

Престол великий коло Бога Ісус займе.