Весна- це сонячна краса

Оксана Майданська
               

Вітер просушує весняну землю,
Гудить, свистить, летить невидимо.
Та тільки сонечко ласкаво вийшло,
І крізь смереки проміннячком проникло.
О весно - ти прекрасна і чудова,
Пташками ти оспівана довкола.
З Гідрометцентру передають погоду,
Що тут тепло, і оживило всю природу.
          Пожижевська і Заросляк.
                07.04.14р.