Веснянi перлини

Оксана Майданська
Весняні перли в букетик я зберу,
Любимій рідній я людині подарю.
Хай мир й любов в обійми йдуть.
І сонечко ласкаве зігріє кожну душу.

Життєва радість в краях безмежних,
Скрізь розцвітають в полях, лісах.
Ну як же не любити гори верховіть,
Що так високо виросли в КАРПАТАХ.
                О.М.                2012 - 2015р.