Звернення

Оксана Майданська
Всевишний Господи Єдиний,               
Ти бачиш все з висот своїх.
Тож УКРАЇНУ збережи нам,
Дай мир,здоров'я і добра усім.

Щоб процвітала люба УКРАЇНА,
У всьому була сильною і гідною вона.
Та з гір народ посіє щастя й славу,
А золота земля очиститься від бруду й зла!
      Церква святого ПЕТРА і ПАВЛА
          О.М.     2014рік