Не все так буваe

Оксана Майданська
               
Залоскотіло сонечко в обличчя,
Я глянувши на нього  посміхнулася.
Бо так чудово стало - яке це щастя,
Здоровим бути і дорожити це проміння.

Всім треба жити в цьому світі,
Щоб не згасала радість і тепло душі.
Любов перемагала і щедрість доброти,
І кожному торкало серце боротьби.
 
І хоч в житті не все  це так буває.
Радість минає, смуток і тривога налягає.
 І що в житті тільки буває,
Та все таки хоч сонце звеселяє.