Берлiн

Парсифаль
Каву рокка з файною пінкою
Я замовлю на Подздамер Пляц.
Най то буде моєю зупинкою,
Відпочинком для втомленим м'яз.

Я навештався по території,
Роздивлявся фасади німі.
Дивувалася муза- Тевтонія
М'ятим гривням в моєм гаманці.

Під Райхстагом гадали циганки,
З постаменту радянський солдат
Зпоміж двох пофарбовиних танків
Розглядався хитливо дівчат.

Каву мокка з файною пінкою
Я доп'ю, навкруги оглянусь
І німкені за барною  стійкою
Я з подякою посміхнусь...