Незалежна

Олеся Стогниева
Перебесишься, може,
В століття моє,
Як що батько тебе да злякає,
Але є у тебе
Якась інша сестра,

Що ліричні пісні та співає?
Що тобі ни докорів не подає,
не сварить тебе, не домагає.


Або маму хотіла зрадити, мала?
То ти  втекти бажала,
То знову прийшла…
В мене сил вже ніяких немає!


Підростеш ще трохи -
Та Іди на чотири сторони
Та всі...


Пам'ятаєш, цуценя як годували.
Як світанок удвох з тобою зустрічали.
Як хотіли виїхати в горах відпочивати,
Як сміялися и танцювали у хатi...


Дура ты,
Да зате незалежна!