Sunt femee

Галина Чиореску
Sunt femee si sunt fericita,
De ai  mei copii sunt foarte iubita,
De Domnul mereu sunt alintata,
Iar de cei din jur sunt stimata.


Ce asi putea mai mult sa-mi doresc?
Sa iubesc! Pe toti sa-i iubesc!
Sa pot ierta pe fiecare
Si sa-i cuprind  in dragostea-mi mare!!!!


         AJUTA-MA,  DOAMNE,  TE  ROG !