Посвещается Ангелине Булановой

Дмитрий Куприй
Де ти, де ти моє сонце,
Кожень день тебе чекаю.
Іноди дивлюсь в віконце,
І не бачу в ньому раю.

Де ти, де ти моя зірко,
Мені боляче чекати.
Без тебе мені так гірко,
І вікно, для мене грати.

Коли ти приїдешь, знай,
Ось де мій найсправжній рай.
Кожну мить, тебе любити,
Дарувати тобі квіти.


17 декабря 2015