Там, де ми..

Ольга Бурковская-Синцова
Там,де ми зустрілися з тобою,               
Не шумлять вже голосно тополі,         
Де струмки наші зливалися рікою,       
Квітне верба,одинока,як в неволі.               
Стежка та,де ти зізнався у коханні,    
Поросла колючою травою.               
Знає вітер відповідь на запитання,            
І шепоче"Ти вже не зі мною"...