Снегопад

Матрёна Донченко -Дидок
Падай сніг на поріг, на широке поле,
Будь привітною до нас, щасливою, доле.
Щоб на наших ланах хліба виростали,
Щоб ніхто на всій планеті  голоду не знали.
Хай хліба колихає вітерець грайливо,
І щоб люди на землі — жили всі щасливо.
Бо хліба, як і вода - в житті необхідні,
Тож шануйтесь люди добрі - бо ми того гідні.