Край...

Юра Эолас-Шанти
Здійма Дніпро великі хвилі,
Та в чьорне море поспіша;
Бо всі на світі — ми єдині;
Творця небесного Душа!

Якщо любов палати має,
А Бог є свідок на Землі,
То хай нечиста нас некрає,
Бо ми є церква во Хресті!

І те, що робить нас сильніше,
Повстане волею Сердець!
Бо є на світі всіх рідніше —
Це рідний край, та Бог — Отець!
© Copyright: Yura Eolas-Shanti.
2017