Примара

Рязанцев Антон
Ти моє натхнення,
Ти моя примара,
Ти моє кохання
І моя ти кара.

Що болить і ниє,
Мов на серці рана.
Я лише для тебе,
Ти моя кохана.

Ти усе, що сяє,
Ти усе, що світить.
І душа заграє,
Ти єдина в світі.

Я лише для тебе,
Я завжди чекаю.
Мрію, як ти кажеш:
"Я тебе кохаю".

Як закрию очі,
Тільки те і бачу.
Обіймаю міцно
І від щастя плачу.

І мені не шкода,
Ось, візьми ці квіти.
І не треба жалю,
І мене жаліти.