З кожною хвилиною

Руся Ялинская
З кожною хвилиною все далі...
може то було не наяву...

безнадією чорніють магістралі...
а я мрією та спогадом живу...

може все відчуте лиш здавалось...
може то лиш тільки міражі...

з кожним днем стаєш від  мене далі...
і бринить в душі...чужі...чужі...

осінь сіє золоті дукати...
зачаровує останні дні теплом...

я не стану більш тебе чекати...
бо мене- у тебе ...не було...

                Руся Ялинська