Чарiвна пора

Виктория Гребенюк Роженкова
Не потрібні рукавиці-
Від зими нема й сліда...
Знов весняні громовиці,
І біжить в струмках вода.

Теплі промені здалеку,
Зігрівають всі куточки.
Прилетять скоро лелеки,
Та появляться листочки...

Чарівна пора і юна.
В небі хмари білогриві...
Молоденькі всюди руни
Килимком густим по ниві.
07 03 2017 р
Вікторія Р