Почуття

Даша-Дарья Давыдова
Почуття…все згоріло дотла..
Ще тоді навесні (рік тому)
Я не відчуваю вини.
Хоча як може горіти те, чого нема?
Нема і не було…
Лише ліс..і вино…


Спогади..збережи
Запиши у щоденник урок…хай лежить..

Всі слова…в  небуття…
Витратиш на них пів життя….

І тепер, як було…
Лише ліс, тиша, спокій... і вино…