Кохання

Дария Дмитриева
Це справді любов, мам
Байдуже, що останнім часом, я в хлам
Я дуже втомилася від цього життя
Я для нього не рідна, скоріш чужа

Йому не снятся кольорові сни зі мною,
Я хвора, але хочу кричати, що і в пекло з ним
Але сказати требо, що болію, хлопче -тобою!
Ледве диша боюсь... Останнім часом здається чужим

Його очі, я бачу кожен день у вісні,
Мабудь, перестаним спілкуватись в осени.

Це справді любов, мам
Вже набридло приходити в хлам
Повільно небо спустилось до нас...
Мені не висточає його фраз.