Вони не мають жодного права -

Дмитрий Куприй
Вони не мають жодного права -
Рушити спокій у нашій родині,
І якщо один закричить: - СЛАВА!
То, мільон відповість: - УКРАЇНІ!

Їх "кінь" не пробьється до нашої Трої,
Час мине, а війни тривають,
Якщо мільйон крикне: - ГЕРОЇ!
То, весь світ відповість: - НЕ ВМИРАЮТЬ!

Ми вижинем цю наволочь геть,
Ніхто вже не вірить їхнім слозьам,
І якщо в АТО скажуть: - СМЕРТЬ!
Україна відповість: - ВОРОГАМ!


10 Января 2017