Слова

Задоя Татьяна
 
Слова німі. Вони мовчать,
Та хочу я з тобою говорити.
Часу не вистачило щоб почать
А ми вже встигли все скінчити.

Слова німі. Одна їм шана.
З тобою, мов у мовчазній тюрмі,
Ми живимо під волею тирана,
Хоч кажемо, що судимо самі.

Слова німі. Я повторю ще раз.
Мені не соромно з тобою говорити,
Хоч ми тікали від чужих образ,
Не маючи часу любити.

Слова німі. Не говори про долю -
Вона у всіх в цей час лиха.
Я згоджусь на страшну неволю,
Та хай твій голос не стиха.

Хай не стихають пісні солов’їні
Та ніжний материнський спів
Бо і мені, як будь-якій людині,
Не вистачає мелодійних днів.
08.03