Роберт Геррик. H-1078 На Дол

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-1078) На Дол

У Дол сгорели б щёки – не вопрос,
Но льют из глаз её потоки слёз.


Robert Herrick
1078. Upon Dol
 
No question but Dols cheeks wo'd soon roost dry,
Were they not basted by her either eye.