Екологiя Карпат

Оксана Майданська
               

Поглянеш в гори височенні синьоокі,

Пливуть хвилясті сірі хмари вдалині.

Та сонечко все вище в небесах сіяє,

Проміннячка тепленькі розсіває.



Внизу смереки срункі і пишні все скриплять,

І так як звірі й люди між собою гомонять.

Тихеньким вітром теплим і привітним,

Шлють всім здоров'я і повітря чисте нам.



По всіх Карпатах і рідній Україні,

Звучить за екологію здорового життя,

Бувають гори і шумливі й тихі,

Та сповниться у нас здорове майбуття.

                07.07.14.               О.М.