Як добре йти з Тобою

Алевтина Цветкова 3
Як добре йти з Тобою, мій Ісус,
Забувши всі печалі і тривоги,
З Тобою я нічого не боюсь,
Стають прямими всі мої дороги.

Я серцем відчуваю: поряд Ти,
Моя рука – в Твоїй міцній правиці.
Удвох з Тобою так спокійно йти
І не страшні ні грім, ні блискавиці.

Веди мене і далі, мій Ісус,
До вічності по цій земній дорозі.
Коли я в Царстві Божім опинюсь,
Зустрінь мене на Отчому порозі.