Яка досконала краса

Алевтина Цветкова 3
Яка досконала краса навкруги!
Небачено білі, сріблясті сніги.

Видзвонює сріблом мороз, мов кришталь,
Над містом – засніжена біла вуаль.

Дерева вдягнули святкове вбрання,
Я снігу назустріч іду навмання…

А він під ногами скрипить і скрипить,
Мільйоном сніжинок із неба летить.

У зорях яскравих цвітуть небеса…
Яка досконала у Бога краса!