Трепет

Евгения Порядина
 
моя
озябшая душа
так просится
погреться
у камелька
твоей
души
но
не сейчас
не время
чтоб разгореться
посильнее
сжигаешь ты
листы
где
твой
последний стих
а я
я жду
вдыхаю воздух
с гарью
забытых чувств
любви
и счастья
целый мир
кружится
в пепле вальсом
и я кладу
тебе на плечи
руки
не замечая
тлеющего тела
надежд
мечтаний
медленно
так сладостно
сгораю

03.02.2017г.