Чувство

Евгения Порядина
Помню смутно —
Было больно...
Помянуть бы?
Нет — довольно!
Ревность- дикость
Мозг корёжит,
Нервов импульс —
След на коже...
Дрожь в коленях,
Запах гари,
Дым елея,
Образ манит,
Звон церковный,
Хруст бумажный ...
Я — свободна!
Я продажна...

18.01.2017г.