Для Господа

Алевтина Цветкова 3
Буду вірші писати для Господа
І для Нього співати пісні,
З Ним у світі все легко і просто так,
Геть всі сумніви й думи сумні!

З Ним шляхи всі – прямі, не обтяжливі,
Він – розрада у горі й журбі,
Його Істини мудрі й розважливі
За мету я поставлю собі.

Хочу бути я мудрою жінкою,
Залишаючись у простоті,
Щоб життям своїм, справами, вчинками
Прославляти Його у житті.