Ти бачиш, Господи

Алевтина Цветкова 3
Ти бачиш, Господи, усі мої проблеми,
Ти знаєш, Господи, усі мої гріхи.
До Тебе з ними я іду щоденно,
Немов до животворної ріки.

Пірнаю в Неї я із головою,
Черпаю з Неї сили для життя.
Живу я, Господи, одним лише Тобою
І в Тобі бачу вічне майбуття.

Із Твого Слова п’ю джерельну воду,
В житті моїм з’явилася мета…
Нарешті зрозуміла, що «свобода»
Це жити і творити для Христа.

Спішу допомагати я нужденним,
В чужих серцях запалювать вогні.
Христос віддав Своє життя за мене,
Аби воно продовжилось в мені.

Він – мій Учитель із вченням крилатим,
Благий Господь, Єдиний Бога Син.
Вчителів в моїм житті було багато,
Але воскреснути зумів лише Один.

І сльози на очах моїх, Всевишній,
Це – благодать, що ллється із Небес.
Очистять душу й очі мені грішній
Аби я краще бачила Тебе.

Лише з Тобою я буду спасенна.
Відводиш Ти і горе, і біду…
Ти відкриваєш Небеса для мене,
Бо я готуюся туди і я дійду!