Благослови нас, Боже

Алевтина Цветкова 3
Благослови нас, Боже, на добро,
Життєву ниву засівати вчасно.
І наших рук, сердець і душ тепло
Хай людям урожаєм родить рясно.

На щастя, Боже, нас благослови,
Нехай щастить усім завжди і всюди,
Щоб ми могли усім його вділить
Навколо себе добрим, чесним людям.

І радістю ти нас не обійди,
Без неї в світі неможливо жити.
Як оберіг від горя і біди,
В душі цю радість будемо носити.

Благослови нас, Боже, на любов
Святу і праведну, а, може, й грішну
І захисти від осуду,  розмов,
Бо нам усім суддя лиш ти,Всевишній.