Дов1ритися Господу

Алевтина Цветкова 3
Даремно переконуєш мене,
Що жити ти не хочеш, бо не варто.
Повір мені, біда твоя мине,
Тоді думки назвеш невдалим жартом.

На сонце, небо, квіти подивись,
Така краса, що,навіть, слів бракує.
До Бога ти з молитвою звернись
І Він душевні рани залікує.

На світі таємниця є одна,
Яку дано не кожному відкрити:
Довіритися Господу сповна –
Бажання буде вірити і жити.