У Великдень

Алевтина Цветкова 3
                Іду до Храму прилучитись до добра,
                До щирості, до ніжності, до Бога.
                Ця істина Божествена -  стара,
                Віками перевірена дорога.

                Іду до Бога я, з молитвою іду…
                В душі змішалось праведне і грішне,
                Упевнена, розраду віднайду,
                І допоможе в тім мені Всевишній.

                О Господи! Яка прекрасна мить!
                Горять свічки, лунає слово Боже.
                А на очах моїх сльоза бринить,
                Бо літургія ця на сон казковий схожа.

                Я піднімаю очі до небес
                І подумки до Господа я лину...
                Христос воскрес! Воістину воскрес!
                Яка щаслива я у цю хвилину...