пiзно

Александр Ярошевский
                О-вим

час добігає з обрію до краю
як добіжить кінця що пригадаю

в своєму світі власне тихе сонце
що тихо світить тіням у печері

незнаних Всесвітів запізнені знайомства
світів що так й не відбулись вони
химери