***

Виталий Мовчан
Коли ми разом часу нам замало,
І все зупиняється в цю мить,
І наша любов нам тихо прокричала,
І тільки ради цього варто - це життя прожить.

Все є і буде так, як і повино,
І ніби так, як і завжди,
Життя пройде від нас невпинно,
І не чекай чогось, не жди

Інколи ти для мене, як море,
В якому утопаю день у день,
І не забуду тебе я ніколи,
І ти не забудеш цей день!

І ми будемо з тобою, нехай,
І все буде, як і раніше,
І не забудемо ніколи наш гай,
Повертайся до мене якомога скоріше,

Ми будемо як справді любити,
І радіти цьому знов і знов,
І лиш ті, нас зможуть зрозуміти,
Що знають в душі, що таке справжня любов!