***

Валерий Масагор
Двох очей чорнослив
====================
В.Масагор
==========

Я думав, що позбувся всяких див,
Стернею відгоріло моє поле.               
Та двох очей зустрівся чорнослив
І в серці зародилася крамола.

Я думав, що посивіла душа,
І почуття розтали, мов тумани.
Та погляд той уперто воскреша
І гоє застарілі мої рани.

Я кращого давно не помічав,
Думки здебільш куйовдились
пророчі.
А нині я дивився, як вивчав,
Чи то мене чиїсь вивчали очі.

10.03.2017р.