Т льки прошу - не заперечуй!

Татьяна Дерновая
Горе, радість с тобою розділю.
В трудну хвилину плечі підставлю.
Ніжно – ніжно тебе обійму,
Тільки прошу – не заперечуй!

Хочу з тобою я бути завжди,
Цілувати твої ніжні очі
І дарувати квіти тобі,
Тільки прошу – не заперечуй!

Оберігати тебе від незгод
І піклуватись в стужу, і в спеку.
Я кохаю тебе – це всерйоз,
Тільки прошу – не заперечуй!

Серце тобі я своє віддаю
І без тебе життя я не маю.
Я дружиною тебе назву,
Тільки прошу - не заперечуй!