Та то було уже давно Пародiя

Бурчак Ворожбянский
Цілуються на розі молодята
І холод їх зимою не бере.
    (З вірша Юрія Оша
    «Цілуються на розі молодята»)


Цілуються на розі молодята.
А Юрій споглядає та зітхає:
-У мене теж дружинонька завзята,
Хоч трішки посивів, але кохає!
Колись морозів також не боялись,
Від вуст гарячих йшло таке тепло...
Нам зорі й місяць ніжно посміхались.
Та то було, на жаль, уже давно...