ЛIТ ка-, ма-, й-, -сТРЭрня цi паэтвечар

Аляксандра Фагот
       Плэер-
     вечар/пелер
         -ЫНА
ў літар.-недасвеце.
Шоты косяцца з прабірак
на сябе ў вітрыны.
Піва пхаецца між пальцаў
хуценька да сцэны,
каб паслухаць вытваральцаў
творчыя руціны.

Б'ецца гарыкам вядучы
ў слухача цымент –
той бязглузда енчЫвучыць
шклянцы з бокавага рада
штось пра свой патэнт.

З пост-мадЭрн.-атрада
    паэтычны-ІМ......
                парцёр,
усім пісакам канкурэнт,
выйшаў сціпленька чытаць
і петардаю ў задзёр
увайшоў
без шоу.

Покі будуць задзірацца
тВОРцы на канцэрце,
з улюбёным
ў туалеце
будзем мы КА.....

                каву
ціха піць за Марінэцці.