НЕкохання

Полли Морская
  любиш?не любиш? - звичне питання,
  як кажуть, кохання - зітхання.
  всім, хто своє знайшов, мої вітання!
  а я розкажу про своє використання...

  дівчина потрібна для роботи:
  попрати, прибирати, трішки турботи.
  ще їсти зготувати для "деякої" істоти,
  розважати, можливо, навіть анекдоти.

  дівчині не можна:
  гарно одягатись, щоб спідничка до колін,
  приємно пахнути, тому менше їсти ванілін,
  і взагалі робити разючих змін.

  дівчині забороняється:
  гулятись - з хлопцями знатись,
  пити - по вечорам ходити,
  і звісно ж з дівчатами балачки водити.

  дуже важко,коли любов перечить життю,
  кохання спочатку здається єдиною гарною миттю,
  а потім буденні справи цілий день,
  мене в тюрму посадили, я - в*язень.

  любиш?не любиш? - звичне питання.
  я думала, що - ти моя любов остання,
  а виявилось... передостання.