Iнгул пише листа Шпрее

Анжела Богаченко
Моя люба Шпреє!

Немаю часу писати довгі листи про:
котів із запахом акації,
кімнату з сотнею ляльок,
про книги на мові гіацинтів,
про живопис лебедів,
про сміх бузка.

Все це при зустрічі.

Я чекатиму на тебе з 1 березня,
бо тут весна починається раніше
ніж у Німеччині -
на 20 днів.

(15.03.2017, 06:25)