Нове враження на твiр

Ориби Каммпирр
Листя соком наливалось
Та летіло вниз во двір.
З ним на думці зарождалось
Нове враження на твір.

Знону кіт сидів в віконці,
Знов співали солов'ї,
Золоті криштали сонця
Пали в рученькі мої.

Знов складались на бумагу
Вигук ворона чи лай,
Знова пили з листя влагу
Кошеня та попугай.

Знову все мені відомо
Та у вірші, мов у перше,
То, що було так знайоме,
Тількі писане від серця.

2016г.