Ранок...

Нина Тоненкова -Подольская
Все ще стискає скроні від натхнення,
Слова втікають , мов стрімка ріка,
Так закрутило сіре сьогодення,
Неначе в кручі, з темних гір вода!

Фліжанка кави ,майже охолола,
Мрії мандрують лабіринтами думок,
Переіначуют побачене довкола,
На свій манір , що заганя в куток.   

Все крутиться у світі  , все,минає,
Проходить смуток ,гине зла  печаль,
І треба встояти ,коли тебе згинає,
По іншому ніяк - на жаль!

За обрієм, ледь сонце показалось,
Промінням вся  засяяла земля,
Від ночі вже нічого не зосталось..    
І новий день, зазначив своє - Я!
15.03.17.