На вулицi лячно

Виктор Малороссов
На вулиці зимно, на вулиці лячно,
На вулиці дивні стреножені клячі
У зношених капцях блукають по лезу,
Фальшиво співають царям "Марсельєзу".

Відлуння бентежить підсмажені вуха,
Коктейль молоткастий готує шеф-кухар.
На вулиці зимно, на вулиці лячно,
На вулиці люд до нестями невдячний...



    11.09.2016р.