Зима

Наталья Решетова
Вся земля, мов наречена,
Вбралася в сріблястий пух,
В дуба шапка височенна –
Налетіло білих мух.

Це зима до нас зненацька
Завітала. Ось так-так!
Вчора осінь панувала,
А сьогодні все в снігах.