Соромливiсть...

Белякова Светлана Николаевна
Соромливість, ти
злий жарт зі мною
граєш, приводячи
у немилість.
Адже,
хочеться бути самою
собою, намагатися
не приховувати потаємних
бажань і думок,
що навіть, не в мою
користь зависли.
Почуттів і дій буває
забагато, хоча
результату, проти
замало.
Заграючи з Долею,
не думаю про її
тяжкі наслідкі,
право вибору не за мною.
Кожен з нас
себе засуджує,
не добре, що я такий,
з вчинками своїми
грає, як в рулетку
з Долею.
Кожен з нас
відчуває, для чого прийшов
у цей Світ, де
короткостроковий цей "бенкет".