Мама

Анна Лазурная
Самы найлепшы позірк твой дзіўны.
Дзе бы ні быў я ў краіне чужой,
Самай прыгожай, самай праўдзівай
ты падтрымаеш любоўю сваёй.

Добрыя сны я бачу заўсёды,
каля мяне калі, мама, ты спіш.
Я не баюся ніякай нягоды,
калі ты побач са мною стаіш...