Щось змiнить язик захтiлось

Ориби Каммпирр
Щось змінить язик захтілось,
Щоб відкрити рифми нові,
Так у вірші появилось
Щось незвичне, невідомє.
Так відкрились нові співи,
Нові теми, почуття,
Безграничні книжні ниви
Йшли дорогою життя.

На другом языке написать
Я сегодня строки решила,
Чтобы новые рифмы читать,
И из них творение сшила.
Так открылись новые дали
И картины, и чувства мои.
Снова строки вдаль уплывали
От обычной серой земли…

11.12.16