Березень

Тарас Иванов
...небесна сакура
ледь стримує усмішку, -
їй із зірок, і хвиль, і сонця квітів
зібрав букет гульвіса гуляй-вітер
і на коліно став,
і щось на вушко
шепоче, обіймаючи...
і в них тур вальсу
видасться на славу!...
але - на іншого
її захмарний цвіт
чекає....