Дякую, Боже

Алевтина Цветкова 3
       Дякую, Боже, за світ цей чудовий,
       В який я прийшла для життя.
       За все, що даруєш мені Ти з любов’ю,
       За вічне й святе майбуття.

       За те, що я жити навчаюсь в Ісуса,
       У радості з Ним і в журбі,
       За те, що я - мати, дружина, бабуся,-
       Я дякую, Боже, Тобі.

       Велика подяка за зоряне небо,
       За чисті світанки в росі,
       За те, що Ти знаєш, чого мені треба
       І здійснюєш мрії усі.

       За шлях той тернистий, що вивів до Тебе,
       За Церкву, в якій нині я.
       За те, що у вічність Ти кличеш до Себе,
       Де дружна й щаслива сім’я.

       Я дякую, Господи, дякую щиро
       За щедрий, рясний урожай,
       За наші домівки у злагоді й мирі,
       Де є запашний коровай.

        За літечко тепле і осінь барвисту,
        За спалахи пишних жоржин,
        За рідне красиве й улюблене місто,
        За мій історичний Тульчин.

        Я дякую, Отче, схиливши коліна,
        За пахощі квітів і трав,
        За те, що Ти Сина, Єдиного Сина,
        На муки за мене віддав.

        З Ісусом в думках я себе розпинаю
        Щоденно на тому хресті...
        І грішна я з радістю знов розчиняюсь
        В безмежному, Боже, Тобі.

        Немає у світі такого мірила,
        Щоб вимірять щедрість Твою.
        В Тобі - моя віра, в Тобі - моя сила,
        Я серце Тобі віддаю.