В1тання для сестри

Алевтина Цветкова 3
Я славлю Господа за те, що можу нині
Тобі сказати безліч гарних слів,
За цей святковий світлий день осінній,
Який до тебе в гості нас привів.

За те, що є такі брати і сестри,
Що ти така хороша в мене є,
Що є в нас сила далі хрест свій нести,
За все, що Бог з любов’ю нам дає.

Так затишно у тебе і привітно,
Бо в цьому домі Дух Святий живе.
І час у спілкуванні непомітно,
Неначе човник,  річкою  пливе.

Ти дуже мудра й гарна господиня:
Завжди в коморі й на столі все є.
Сім’я для тебе – дорога святиня,
Твоя фортеця і гніздо твоє.

Господь створив в тобі все гармонійно,
Надав упевненість і силу, і любов.
Спокійно так з тобою і надійно,
Що хочеться стрічатись знов і знов.

Для Церкви нашої ти є благословенням,
Яке Господь для нас послав з Небес.
І далі прославляй Його Імення,
Аби отримати багато ще чудес…