В1тання для подруги

Алевтина Цветкова 3
Сімдесята зима на порозі,
Але знаю і вірю я в те,
Що на Вашій життєвій дорозі
Не одна ще весна розцвіте.

Не одне ще затеплиться літо,
Подарує і сонце, й тепло.
Серце буде любов’ю зігріте,
Не сумуйте за тим, що було.

Ви цінуйте усе, що є нині,
Тих, хто поряд із Вами щодня,
Мирне небо прозоре і синє,
Насолоду в словах і піснях.

Хай не буде ніщо передчасним,
Зичу щастя, здоров’я сповна.
Хай життя Ваше буде прекрасним,
Як весела, квітуча весна,

Як цікава, змістовна поема,
Щоб ні горя у ній, ні біди,
Щоб ми з Вами зустрілись в Едемі
І залишились там назавжди!